Ot en Sien-bridgetoernooi 'n groot succes

RODEN

Er wandelden zaterdag liefst 256 extra bezoekers door het centrum van Roden. Het waren de deelnemers aan de 27e Ot en Sien-bridgedrive.

Er werd gespeeld in acht verschillende horeca gelegenheden, die de deelnemers moesten aandoen om daar telkens tegen nieuwe tegenstanders te spelen. Tussen de middag werd de lunch genuttigd in de horecagelegenheid waar ze op dat moment speelden. Mede dankzij het rustige lenteweer was deze editie van het jaarlijkse toernooi weer een groot succes. De wedstrijd is met 68,25% gewonnen door Jurjen Noor en Betty Postma uit Den Helder. Op de tweede plaats eindigden 67,19% Ola Kristiansen en Gerdie Ley uit Groningen en Onnen. Jaap Blom en Dick Bruin van de organiserende BridgeClub Roden legden met 62,45% beslag op de derde plaats. (Eigen foto's.)

Auteur

ggeersing