High Tea voor kids in Kinderwereld Roden

RODEN

Speelgoedmuseum Kinderwereld staat tweede paasdag in het teken van een high tea voor kids. Spelen met oude kinderserviesjes van het speelgoedmuseum.

Het evenement is van 13.00 tot 16.00 uur. De paastafel wordt gedekt met oude kinderserviesjes en bestekjes uit het depot van het speelgoedmuseum en de serveerschaaltjes worden gevuld met koekjes en eitjes. Op kleine bordjes kunnen minicakejes worden versierd met allerlei lekkers en uiteraard hoort daar ook een flinke toef slagroom bij. Eten met minibestek, thee of limonade schenken uit koffie- en theekannetjes in de kleine kopjes van de kinderserviesjes, is al een feest op zich. Na de High Tea kun je uitbuiken op bijvoorbeeld de speelzolder of in de knutselkamer, maar je helemaal uitleven op de grote buitenspeelplaats behoort ook tot de mogelijkheden. Het museum is beide paasdagen geopend tussen 11.00 en 17.00 uur (www.museumkinderwereld.nl).

Auteur

ggeersing