Harro & Anouk geven Cuisinerie Mensinge door aan Gerard en Tessa

RODEN

Sinds hun eerste kennismaking in juni 2005 en de Diner & Bed kamers sinds 1 april 2015 is het nu tijd voor een nieuwe uitdaging.

Harro Koster en Anouk Folkerts geven de pollepel door. Vanaf 1 april nemen Gerard en Tessa Cuisinerie Mensinge over. Ze gaan door op dezelfde voet, natuurlijk met Gerard zijn eigen kookstijl. Gerard - geboren in Limburg en daar werkzaam geweest in de betere restaurants - is vier jaar geleden voor de liefde naar het noorden verhuisd. Tessa is voor haar liefde de horeca ingegaan. De perfecte opvolgers voor Cuisinerie Mensinge, die samen met hun passie voor het horecavak de weg op Landgoed Mensinge zullen vervolgen. Tezamen met de voor inmiddels vaste gezichten van de cuisinerie. De openingstijden zijn woensdag t/m zondag vanaf 12.00 uur voor lunch, diner, koffie en  thee. Zie ook www.cuisinerie-mensinge.com

Auteur

ggeersing