Workshop paastaart maken in RAShuys

RODERESCH

In 't RAShuys is woensdagavond 21 maart om 19.30 uur een gezellige, creatieve en leerzame workshop. Onder enthousiaste begeleiding worden paaskunstwerken gemaakt.

Er wordt met verschillende vullingen, vormen en bekleding gewerkt. De deelnemers kunnen kiezen uit een basistaart van chocolade of vanille (neutrale basis). Vervolgens gaan ze met fondant of een spuitzak aan de slag en wordt het geheel afgewerkt met smakelijke en vrolijke paasdecoraties. Met twee inspirerende taarten als voorbeeld kan iedereen zijn eigen creativiteit kwijt, ook wanneer je nog geen ervaring hebt. Om er zeker van te zijn dat de Paastaart heel thuis komt wordt er voor een transportdoos gezorgd. Jaren terug begon Taltiha Hommes uit nieuwsgierigheid taarten te bakken en inmiddels kan gesproken worden over een uit de hand gelopen hobby. Vele RAS- ers en mensen uit de omgeving kennen de smakelijke kunstwerken van Talitha inmiddels. Met veel toewijding maakt zij op bestelling persoonlijke taarten. Haar ervaring, kennis en het plezier dat zij eraan beleeft wil zij graag met de deelnemers delen. meer weten over de bakkunsten van Talitha Hommes is te vinden op www.talithascreaties.123website.nl Deelnemers wordt gevraagd om zich voor 17 maart op te geven en zelf – indien mogelijk - een eigen deegroller mee te nemen. Kijk voor meer informatie op ww.rashuys.nl. Bellen of mailen kan natuurlijk ook, info@rashuys.nl of 050-5010656.

Auteur

ggeersing