Voorjaar in huis en tuin dankzij Violenfestival in Paardestal

PEIZE

Het had niet veel gescheeld of het Violenfestival bij De Paardestal was niet doorgegaan. Initiatiefneemster Ans Advocaat hield haar hart vast toen de winter niet wilde wijken.

Een Violenfestival met vorst, dat is niet te doen. "Ik overwoog om het evenement uit te stellen, maar dat was lastig. De komende tijd heb ik meer activiteiten", liet ze zondag weten. Tot haar opluchting, en die van de vele bezoekers, was het zondag echter prima weer.... Het Violenfestival was als altijd georganiseerd in samenwerking met Kwekerij Hommes te Eelde en Groei & Bloei-afdeling Roden (voor de prima catering en het fleurige bloemwerk). Bezoekers hadden keus uit veel verschillende soorten violen (ongeveer 40), éénjarige en vaste, groot- en kleinbloemige in de fraaiste kleuren. Met desgewenst deskundig advies over de verzorging en toepassing en de mooiste combinaties. Een jeugdige violiste zorgde voor passende muziek. (Foto's Germ Geersing.)

Auteur

ggeersing