Nooitgedacht zwaait regisseur/speler Jaap Dutmer uit

VEENHUIZEN

De 40-jarige toneelvereniging “Nooitgedacht” in Veenhuizen heeft dit weekend veel bezoekers een vrolijke klucht voorgeschoteld tijdens twee prachtige voorstellingen in het Verenigingsgebouw.

Nadat vrijdag burgemeester Klaas Smid van Noordenveld de opening verrichtte, was er een kleine voorstelling van een groepje enthousiaste jeugdigen (nieuwe aanwas misschien?). Ze speelden 'Een prinses komt in opstand' en hadden daar zichtbaar veel plezier in. Het publiek kon dat trouwens ook zeer waarderen. Daarna werd de klucht 'Plamuren is plamuren' van Ben ten Velde op de planken gebracht door negen prima acterende spelers. Zij hebben het publiek beide avonden behoorlijk op de lachspieren gewerkt. Na afloop waren er bloemen van Willie en veel applaus voor de spelers, maar zeker ook voor de mensen achter de schermen, zoals grimeuse, souffleuse, decorbouwers, toneelknechten, geluidsmensen en regisseur. Voorzitter Annie Tjassing bedankte zaterdag tot slot de scheidende regisseur/speler Jaap Dutmer voor niet minder dan 35 jaar trouwe dienst. Mede dankzij een aantal debutanten en toezeggingen mag het publiek volgend jaar weer iets moois verwachten van deze springlevende amateurvereniging... Op de (eigen) foto's o.a. Jaap Dutmer.

Auteur

ggeersing