Violenfestival van De Paardestal in aantocht

PEIZE

Het is weer bijna zover! We voelen het - ondanks het nog frisse weer - in ons hoofd en in ons lijf; de lente is in aantocht.

Tijd voor het Violenfestival bij de Paardestal. Dat wordt gehouden op zondag 11 maart van 11.00 tot 16.00 uur. Zoals altijd in samenwerking met Kwekerij Hommes,Eelde (wat garant staat voor prima planten) en Groei & Boei Roden (voor de uitstekende catering en het fleurige bloemwerk). Er zijn weer heel veel verschillende soorten violen (ca.40), éénjarige en vaste, groot- en kleinbloemige in de prachtigste kleuren. Over de verzorging en toepassing en de mooiste combinaties kunt u advies vragen. Het is aan te raden zelf een doosje of kistje mee te nemen. Vioolklanken (live) zorgen voor een romantische en vrolijke omlijsting. De toegang is gratis. Verdere informatie op www.paardestal.de De Paardestal, Hooghaar 1 Peize, telefoon 050 5032003, mail contactinfo@paardestal.de

Auteur

ggeersing