De Blonde Jongens en Tim in Theater de Winsinghhof

RODEN

De Blonde Jongens en Tim zijn vrijdag 9 maart te zien in Theater de Winsinghhof in Roden.

De Blonde Jongens en Tim – DEBJET – wonnen in 2014 de publieksprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival. Gekleed in spijkerbroek hotpants en strakke, witte T-shirts laten deze jonge honden een tsunami van visuele grappen, gewelddadige audiocollages en hilarische ongein los op de zaal. De blonde jongens, een soort stuiterende wannabe Chippendales, worden voortduren in de wielen gereden door hun kompaan Tim. Een vadsige sukkel die tegen wil en dank als een vraatzuchtige rode draad door de voorstelling heen banjert. DEBJET is fysiek, feestelijk en fantastisch. Imaginaire goochelacts gaan hand in hand met billen kletsende travestieacts. Kungfuvechters ontregelen heftige Griekse tragedies. Je kunt het zo gek niet bedenken of DEBJET schotelt het je voor. Cabaret voor het publiek van de toekomst. Geïnspireerd door de Ashton Brothers gaan deze toptalenten verder waar Waardenberg & De Jong ooit ophielden. Vrijdag 9 maart, 20:15 uur. Kaarten 22,75 euro (normaal). Meer info: www.theaterroden.nl

Auteur

ggeersing