Streekproductenmarkt Nienoord in teken van lente

REGIO

De Streekproductenmarkt Nienoord bij Boerderij Oosterheerdt in Leek is zaterdag 3 maart tussen 10.00 en 16.00 uur.

Er zijn onder meer jammetjes met weinig suiker (75% minder). Smaakjes zoals o.a. gele pruim, peer-pruim-hazelnoot, ananas-kokos, cranberry, peer-speculaas van De Poffertery, en de verschillende kruiden van Inmakenenzo.nl en de heerlijke honing van Imker Kapma. Uiteraard is er ook geitenkaas en geitenkwark aan van Geitenhouderij ter Veen en kaas gemaakt van koeienmelk bij de stand van Hoogendoorn. Voor de markten van april en september is er een pompoenwedstrijd, daarom worden op de markt van april pompoenpitten uitgedeeld. Een lijst van de standhouders is te vinden op de vernieuwde website http://streekproductenmarktnienoord.nl.

Auteur

ggeersing