Koffieconcert in Norg met folkgroep Törf

NORG

De Groninger folkgroep Törf speelt zondag 11 maart om 11.15 uur in De Brinkhof.

"Zijn teksten zingen van zichzelf”, zo zegt Henk Scholte, de zanger van Törf. Werk van dichters als Hans Elema, Siemon van Wattum en Jan Boer werden door de leden van Törf op muziek gezet. De liedjes gaan over het Groninger land, het dagelijks leven van de Groninger en de innerlijke tweestrijd van de dichter. Törf ontwikkelde in de loop der jaren (meer dan 40) een eigen geluid. Traditioneel en eigentijds tegelijk, door de bijzondere muzikale arrangementen en de instrumentatie. De groep bestaat uit Henk Scholte: zang, Geert Ridderbos: accordeon, Eddy de Jonge: bas en gitaar, Marius Greiner: viool, mandoline, percussie, Flip Rodenburg: doedelzakken, duduk, zang, Jos Kwakman: gitaar, percussie. Toegangskaarten zijn in voorverkoop te verkrijgen bij de Wereldwinkels in Leek en Norg (maandag t/m vrijdag 14.00-17.00 uur), Boekhandel Daan Nijman te Roden of via tickets.daannijman.nl. Reserveren via info@cultureleraadnorg of 0592-612233. Kijk voor meer informatie op www.cultureleraadnorg.nl

Auteur

ggeersing