Nhung Dam Ha Ha Happiness in Melkfabriek Bunne

BUNNE

In het kader van de landelijke Boekenweek speelt theatermaakster, schrijfster en actrice Nhung Dam zondagmiddag 11 maart de intieme theatervoorstelling Ha Ha Happiness.

In deze voorstelling vertelt Nhung Dam - bekend van haar onlangs verschenen en verrassende debuutroman Duizend vaders (De Bezige Bij) en de populaire NPO1-serie Het geheime dagboek van Hendrik Groen - over haar roman, maar vooral ook over haar leven, afkomst, idealen en dromen. “Is er een moment waarop je een keuze maakt die alles voor de rest van je leven bepaalt?” Voor het antwoord op deze vraag en als input voor haar voorstelling ging Nhung Dam met mensen over de hele wereld in gesprek over het geluk van alledag. Niet over het grote geluk van een miljoen winnen of beroemd zijn, maar het geluk van een scholekster in de tuin, van de geur van verse was, een roze zonsondergang, een gezond kloppend hart. Nhung Dam neemt haar publiek tijdens haar voorstelling mee in de persoonlijke vragen die ze stelt, over de keuzes die eenieder maakt in zijn of haar leven. Nhung Dam (1984) is van Vietnamese afkomst en ging na haar studie psychologie naar de Amsterdamse Toneelschool. Ze schreef diverse toneelstukken, die vertaald zijn naar het Duits en Engels. Nhung Dam is graag bereid om na de voorstelling haar debuutroman Duizend vaders te signeren. The Read Shop Express Eelde is met haar boeken plus het Boekenweek-geschenk in De Melkfabriek aanwezig. Aanvang: 15.00 uur, entree 15 euro, spel: Nhung Dam, concept en tekst: Nhung Dam en Koos Terpstra. Meer informatie en reserveren: www.vriendenmelkfabriekbunne.nl

Auteur

ggeersing