Expositie 'Natuurlijk met natuur' in Galerie Barth Art

RODEN

Galerie Barth Art heeft een expositie voor maart/april met als thema 'Natuurlijk met natuur'.

De expositie bevat schilderijen van Aafje Hartlief en Gabbe Faber. In het expressieve, kleurrijke werk van Aafje Hartlief is gestolde emotie te zien, verpakt als paarden bloemen en landschappen. Het experimentele werk van Gabbe Faber is door de gebruikte materialen als zanden en kleien meer ingehouden van toon, maar het heimwee naar de essentie van de natuur is voluit voelbaar. De expositie duurt tot eind april/begin (?) mei. De officiële opening wordt verricht door Jelmer Dijkstra, beeldend kunstenaar te Groningen op zaterdag 4 maart om 16.00 uur. Openingstijden Galerie Bart Art woensdag/donderdag/vrijdag 13.00-17.00 uur en zaterdag 10.00-17.00 uur. Voor informatie over de schilders: www.kwartziet.nl en over Barth Art: barth-art.nl

Auteur

ggeersing