Rood Zwart crossloop is nu Run2Day Bosloop Veenhuizen

VEENHUIZEN

De traditionele Rood Zwart crosslopen hebben een andere naam. Wij hebben nu ook ondersteuning van Run2Day in Assen gekregen.

De belangrijkste veranderingen zijn dat alle routes zijn gewijzigd en er een waterpost voor de 10 kilometer lopers aanwezig zal zijn. De eerste Bosloop van 2018 zal zijn op zaterdag 10 maart a.s., de Run2Day lente Bosloop. Ook met de gewijzigde routes blijven de bossen van Veenhuizen bijzonder mooi om de loopsport te beöefenen. Van de 4 Boslopen is er dit jaar ook weer geen één gelijk omdat er in vier jaargetijden wordt gelopen. Tevens is er de mogelijkheid voor canicrossers om mee te doen met de Boslopen. De lopers die aan 3 van de 4 Boslopen hebben meegedaan dit jaar krijgen een unieke herinnering. Er kan gekozen worden uit 3 verschillende routes, te weten: 3, 5 of 10 km. De tijden worden geklokt en zo spoedig na de Bosloop zijn ze zichtbaar op de website www.veenhuizenactief.nl Op de site is het nu ook mogelijk om vooraf in te schrijven. Betaling en uitreiking van de startnummers is nog wel op de dag van de Bosloop vanaf 9.30 uur waarna de start om 10.30 uur zal plaatsvinden. Het inschrijfgeld bedraagt 4 euro (met herinneringsmedaille 2 euro extra). De start en finish is bij de sporthal aan de Kerklaan in Veenhuizen. Kleed en douche ruimt is hier beschikbaar. De Rood Zwart winter crossloop start om 10.30 uur. Inschrijven is mogelijk vanaf 9.30 uur. De andere data zijn 9 juni, 29 september en 15 december.

Auteur

ggeersing