Hobbyliefhebbers: eerst schaatsen, dan beurs

RODEN

De Hobby- en Modelbouwmarkt in sportcentrum De Hullen kende zondag twee gezichten. Aanvankelijk was het vrij rustig, maar toen de schaatsters in Pyongchang waren uitgereden, werd het ineens flink druk.

De sporthal was bevolkt door vele tientallen deelnemers. Het aanbod was ook ditmaal ruim en divers, met sieraden, textiel, hout, metalen, papier, steen en glas. Maar ook stands met poppen, beren en poppen-huisminiaturen. Hobbymaterialen en bijbehorende gereedschappen en hulpmiddelen ontbraken niet. Verschillende standhouders gaven workshops of demonstraties. Op de modelbouwmarkt waren het vooral verenigingen met schepen, treinen, vliegtuigen en andere modellen. Onder andere de Roder Luchtvaart Club en de Modelspoorclub Roden waren present. Organisator Wouter Beerekamp kon met standhouders en publieke belangstelling dan ook niet anders dan tevreden zijn... Op bijgaande foto's van Germ Geersing een impressie...

Auteur

ggeersing