Feest rond heropening obs De Tandem in Roden

RODEN

Vrijdag 9 februari is er een feestelijke heropening van Obs de Tandem. Een kleine groep vrijwilligers heeft de school een grote metamorfose gegeven.

De school heeft nu een moderne, hedendaagse uitstraling. Er is een nieuwe bibliotheek gerealiseerd, de aula heeft echte 'chillplekken' voor de kinderen en de ruimtes zijn zo ingericht, dat de leerlingen hier goed en zelfstandig kunnen werken. Verder beschikt de school over een gloednieuwe keuken, waar in de toekomst ook met kinderen gekookt gaat worden. De teamkamer heeft een nieuwe smaakvolle inrichting gekregen. Door het kleurgebruik heeft de school een vrolijke uitstraling gekregen. De kinderen en het team genieten met volle teugen van de nieuwe inrichting. Op 9 februari is er voor alle kinderen van de school een officiële opening. Aansluitend komt clown Bennie voor een flitsende voorstelling. Uiteraard krijgen de kinderen ook allemaal iets lekkers. Voor de volwassenen (vrijwilligers, oudervereniging, medezeggenschapsraad, bibliotheekouders, buurtbewoners en (oud) collega’s) is er een receptie georganiseerd. De kinderen van groep 8 verzorgen de catering.

Auteur

ggeersing