Muziekcafé #5 in Norger Brinkhof

NORG

Zondag 11 februari houdt Werkplaats Muziek in De Brinkhof in Norg Muziekcafé #5 voor kinderen en jongeren.

Het Muziekcafé heeft twee doelen: het eerste is om een podium beschikbaar te stellen voor jonge musici die graag (informeel) willen musiceren voor publiek. Het tweede doel is om jeugdige muziekliefhebbers bij elkaar te brengen om (spontaan) samenspel mogelijk te maken. Leerlingen van Werkplaats Muziek zullen muziek spelen die ze voorbereid hebben, daarnaast mag een ieder die graag wil spelen zich opgeven via info@werkplaatsmuziek.nl, of eenvoudigweg komen. Entree is gratis, ook voor wie wil komen luisteren en kijken. Aanvang: 14:00 uur. Werkplaats Muziek is een muzieklespraktijk voor kinderen en jongeren. Kijk voor info op www.werkplaatsmuziek.nl

Auteur

ggeersing