Zanger Roon Staal voor Valentijnsconcert naar kerk van Peize

PEIZE

Zanger en Pianist Roon Staal geeft de komende februari maand zes Valentijnsconcerten.

E­­én van deze concerten vindt plaats in de Kerk van Peize op zaterdag 17 februari 2018 en begint om 20.00 uur. De zaal is een half uur voor aanvang van het concert geopend. Met zijn warme stem en prachtige pianospel zullen niet alleen sfeervolle songs als Annie's Song van John Denver, Stay With Me 'Till The Morning van Vicky Brown en Help Me Through The Night van Ede Staal maar ook eigen composities als Promise en Als Je Mij Zoekt het publiek in de stemming brengen van Valentijn.

Vladivostok

Roon Staal woont en werkt zowel in Nederland als in het verre Oosten van Rusland. Een deel van het jaar verblijft hij in Vladivostok, waar hij ook aan zijn muzikale carrière werkt en geregeld concerten geeft. Zo gaf hij afgelopen jaar concerten in zowel Vladivostok als Khabarovsk in het Philharmonisch Concertgebouw. Ook in maart 2018 is weer een concert gepland. De eerste drie maanden van 2018 verblijft hij in Vladivostok maar komt speciaal voor de Valentijnsconcerten terug naar Nederland. Staal heeft inmiddels 9 albums op zijn naam staan. Afgelopen oktober, tijdens de 5e Oktobertour, was de presentatie van zijn nieuwe album "Promise". In november heeft hij zijn Kerst CD "The Christmas Album" opgenomen in de studio te Vladivostok. Dit album is sinds de afgelopen Kersttour verkrijgbaar. Meer info: www.roonstaal.com, ook voor kaarten (of via tel. 06-30025992, 15 euro).

Auteur

ggeersing