Nieuw-Roden JO13 wint Noordenveld Cup

RODEN

De JO13-2 (D2) van Nieuw-Roden heeft een perfecte prestatie afgeleverd tijdens de Noordenveld Cup.

De jongens en meisje wonnen afgetekend de felbegeerde Noordenveld Cup 2017-2018. Het toernooi begon al in december 2017 en afgelopen zaterdag 27 januari waren de laatste wedstrijden in hun poule. Nieuw Roden moest de laatste drie wedstrijden proberen winnend af te sluiten tegen het sterke ONR, Gomos en Roden. De enige wedstrijd die verloren ging voor Nieuw-Roden in deze poule was in december tegen ONR met 3-2. Zowel ONR en GOMOS maakten hiermee nog kans op de titel. Er stond deze dag dus veel op het spel tussen de 3 ploegen uit Noordenveld.

Technisch

Toch was het Nieuw Roden die overtuigend GOMOS en ONR met respectievelijk 3-0 en 4-0 aan de kant zette met technisch goed combinatievoetbal en een sterk collectief. Het team dat gesponsord wordt door Fysiotherapie B.C. van Veenen. Natuurlijk werd het publiek bedankt voor het steunen van deze ploeg waar veel potentie in zit. Op de foto Thom Pakes, Mees Sturrus, Lukas Pater, Sam Bakker, Maxime de Ruiter, Iris de Ruiter, Jamie Holt en Ben Aalbers. Op de foto ontbreekt Jurre Geveke wegens ziekte.

Auteur

ggeersing