Internationaal bekend blokfluitist Erik Bosgraaf komt naar Peize

PEIZE

Vrijdagavond 26 januari 20.15 uur vindt er in de Kerk van Peize een bijzonder concert plaats.

Erik Bosgraaf komt met vier topmusici (waaronder Izhar Elias (gitarist en net als Erik winnaar van de prestigieuze Nederlandse Muziekprijs) Alessandro Pianu (klavecimble) naar Peize om een concert te geven met muziek uit de Franse Barokperiode. Componisten als o.a. J. Hotteterre, Marin Marais en L.A. Dornel. Stichting Mariahoeve organiseert dit concert op zeer hoog muzikaal niveau. Voorafgaand aan het concert kan gedineerd worden in restaurant De Peizer Hopbel (driegangendiner met keuze vlees/vis/vegetarisch). Kaartjes 17,50/ 10 euro (t/m 18 jaar) dit is incl. koffie/thee in de pauze en drankje na afloop. Arrangement (diner/concert/gereserveerde plaats voor in de kerk) 47,50/ 40 euro. Reserveren en meer infomatie: www.stichtingmariahoeve.nl , e-mail: mariahoeveconcerten@gmail.coml, tel 0505717693

Auteur

ggeersing