Lezing 'Gezond moestuinieren' door Janneke Tops

PEIZE

Dinsdagavond 16 januari geeft Janneke Tops de maandelijkse Leefstijlkompaz lezing in De Hopbel.

Janneke heeft in Wageningen biologische landbouw gestudeerd en is vervolgens 13 jaar tuinder geweest (op 2 hectare) op een ecologische leefgemeenschap in Noord-Frankrijk. Sinds 2012 verzorgt ze lezingen en cursussen en geeft advies in heel Nederland over gezond moestuinieren, bodem en compost, zelf zaden telen en meer wat te maken heeft met gezonde voedselproductie. De lezing is boeiend en geschikt voor zowel beginnende moestuiniers, als mensen die al praktijkervaring hebben. In een gezonde moestuin houd je nooit op met leren, juist door zelf goed te observeren, uit te wisselen met anderen en vooral door te doen. De lezing begint om 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. Entree is 10 euro (inclusief een exemplaar van 'Spiegelbeeld'). Graag aanmelden, dit kan via info@leefstijlkompaz.nl of 06-21561743

Auteur

ggeersing