Drie Provinciën Klaverjastoernooi weer in Roden

RODEN

Op initiatief van Ton Krans wordt vrijdag 23 maart, aanvang 20.00 uur, de 20ste editie van het Drie Provinciën klaverjastoernooi gehouden.

Het evenement is voor medewerkers van gemeente en provincie, politie/justitie, gemeentelijke brandweerkorpsen, waterschappen/ waterleidingbedrijven en ziekenhuizen in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Plaats van handeling zalencentrum De Pompstee in Roden, aanvang 20.00 uur. Er kunnen zich teams aanmelden van personeelsverenigingen en /of klaverjasgroepen. Een team bestaat uit 8 personen ( kaarten er ’s avonds andere spelers mee dan is opgegeven, meld dit dan even bij de organisatie.) Er mogen per bedrijf meerdere teams deelnemen. Naast de diverse bekers voor groepen zijn er individueel prijzen te winnen. Aanmelden kan tot 17 maart. Voor het winnende team is er een wisselbokaal beschikbaar en een leuke teamprijs. De wisselbokaal zal verdedigd worden door het team van Politie Stadskanaal 1 Ook individueel zijn er diverse prijzen te winnen. Deze zijn door verschillende sponsoren beschikbaar gesteld en door de organisatie aangevuld. Meer inlichtingen: www.klaverbladklaverjastoernooi.nl of via e-mail: krans.a@ziggo.nl

Auteur

ggeersing