Cabaretier Jasper van Kuijk in Theater de Winsinghhof

RODEN

Het nieuwe jaar in Theater de Winsinghhof gaat van start met een volle theatermaand. Er zijn in januari negen voorstellingen te bezoeken variërend van dans tot cabaret.

Vrijdagavond 12 januari komt Jasper van Kuijk, cabaretier en columnist van de Volkskrant naar Theater de Winsinghhof in Roden. Nu alles en iedereen steeds extremer wordt, verlangt Jasper van Kuijk terug naar het midden. Maar zijn uitgesproken meningen passen niet tussen gemiddeld en modaal. Daarom bekijkt hij in Janus de zaken eens radicaal van twee kanten. Van Kuijk zet zijn tanden in het nu, met de aanstekelijke mix van scherpte en lichtvoetigheid die je kent uit zijn Hoe moeilijk kan het zijn?-columns in de Volkskrant. Hij analyseert, fileert en serveert met een lach. Cabaret om bij naar voren te leunen, dat én ergens over gaat én vermaakt. Jasper van Kuijk: Janus (try-out), 20.15 uur, kaarten 20,75 (normaal), meer info: www.theaterroden.nl

Auteur

ggeersing