Het Blauwe Uur en Jelle de Visser serveren 'Het Blauwe Muziekdiner'

BUNNE

Zondagavond 11 februari vanaf 18.00 uur serveren muzikaal trio Het Blauwe Uur en Jelle de Visser, bekend van ‘Jelle kookt in De Melkfabriek’ en ‘De Vliegeraar – koken op locatie’ Het Blauwe Muziekdiner in De Melkfabriek.

Swingend én smaakvol het nieuwe jaar in met (Oost)Europese muziek en een drie-gangen- diner. Het Blauwe Uur - Tim Meeuws (zang en tekst), Conny Essbach (zang, klarinet en accordeon) en Ron Glasbeek (zang en snaren) - serveert tijdens het drie-gangen-diner van Jelle de Visser Nederlandstalige en poëtische muziek waarin de melancholie vrolijk stemt en meezingen mag. Het menu bestaat uit eigen werk en (Oost)Europese covers, van sappige chansons en malse musette tot robuuste rebètika-, balkan- en gypsystukken. Het drie-gangen- diner van Jelle de Visser bestaat uit een Nederlands welkomstdrankje, een Grieks voorgerecht, een Frans hoofdgerecht en een Boheems (Tsjechisch) nagerecht. Lees meer over het muzikale én culinaire menu op de website www.vriendenmelkfabriekbunne.nl Reserveren vóór 1 februari kan bij De Melkfabriek, www.vriendenmelkfabriekbunne.nl

Auteur

ggeersing