Verrassing voor Tijger in Bibliotheek Roden

RODEN

Aansluitend op de Nationale Voorleesdagen houdt Bibliotheek Roden op 3 februari een voorstelling voor peuters en kleuters in de leeftijd van 2 tot 6 jaar.

De voorstelling is getiteld Een verrassing voor Tijger en wordt opgevoerd (met poppen) door Theater Smoespot. De voorstelling, die is gebaseerd op het prentenboek van het jaar 2018 Ssst! De tijger slaapt, van Britta Teckentrup, gaat over het voorbereiden van een verrassing voor een vriend. Tijger is jarig! Zijn vriendjes Ooievaar, Vos, Muis, Kikker en Schildpad (poppen) bakken een taart, blazen ballonnen op en pakken de cadeautjes mooi in. Er is alleen een klein probleempje. Tijger lis in diepe slaap en ligt vreselijk in de weg. Hoe kunnen ze de verrassing klaarmaken zonder dat Tijger wakker wordt? De voorstelling is inmiddels uitverkocht.

Auteur

ggeersing