Derde editie De Groene 4 Mijl in Onlanden

REGIO

Bikkels in allerlei soorten en maten kunnen een uniek evenement beleven in natuurgebied de Onlanden. Zondag 21 januari 2018 vindt daar de derde editie van de Groene 4 Mijl plaats in samenwerking met Natuurmonumenten.

De deelnemers lopen door het natuurgebied De Onlanden, waarbij plezier en beleving van de natuur centraal staan. Na afloop ontvangt iedere deelnemer een medaille en een kop warme chocolademelk om lekker op te warmen en bij te komen van de sportieve prestatie. Naast het hardlopen is het mogelijk om de route te wandelen en rondom de Onlanderij in Eelderwolde, waar de start en finish plaatsvinden, is veel te zien en te bezoeken zoals het schuurtje van Boswachter Bart. Daarnaast zijn er op de Onlanderij (biologische) versnaperingen verkrijgbaar voor toeschouwers, met een prachtig uitzicht over natuurgebied De Onlanden. Er is nog een aantal startbewijzen beschikbaar voor deze unieke winterloop in De Onlanden. Ook is na-inschrijven mogeelijk, maar houd er wel rekening mee dat er maar een beperkt aantal startbewijzen hiervoor beschikbaar is. Meer informatie is te vinden op de website van de Groene 4 Mijl: www.degroene4mijl.nl

Auteur

ggeersing