Ruim 150 duikers 'chillen' tijdens nieuwjaarsduik op Ronostrand

EEN

De organisatoren kunnen terug kijken op een sfeervolle nieuwjaarsduik op het Ronostrand.

Dj Doedie uit Roden kon vanaf het begin de sfeer er goed inbrengen. De duikers - 155 in totaal - hadden er ook duidelijk zin in. Opvallend dit jaar de vele verklede duikers, de winnaars waren een kleine boef, Cinderella en familie Flintstone. De organisatie van de Nieuwjaarsduik, Recreatiecentrum Ronostrand en Werkgroep Tsjernobyl, kan terug kijken op een prima evenement. Bij de duik waren ruim 300 toeschouwers die genoten van deze zevende editie. Henk-Jan Hofman was na afloop vrij helder dat ook volgend jaar de achtste editie van de nieuwjaarsduik er zal komen. De opbrengst van deze duik komt geheel ten goede aan de actieve Werkgroep Tsjernobyl. De exacte opbrengst is overigens nog niet bekend.

Auteur

ggeersing