Noordelijke winterguardgroepen presenteren shows tijdens try-out

REGIO

Zondag 7 januari is de primeur van acht noordelijke winterguardshows uit de regio.

De deelnemende units zijn afkomstig van vijf noordelijke showkorpsen en zullen de komende maanden strijden op de wedstrijdvloer van Colorguard Nederland tijdens wedstrijden in onder andere Drachten, Wijchen, Almere, Leeuwarden en Eindhoven. Aanwezig zijn de 2Xtreme Cadets en Juniors van Showkorps D.I.N.D.U.A. Oldekerk; N-Motion Cadets en Juniors van Showband Noordenveld, Intension Kids van Showband Marum, de kids en A-guard van Dynamix van Showband Concordia Zevenhuizen, de A-guard van het North Frisian Percussion Corps uit Dokkum en United Northern Winterguard, een samenwerking tussen de A-class guardgroepen van Showband Marum en Showkorps D.I.N.D.U.A. Oldekerk. De try-out vindt plaats in Sportcentrum Leek en start om 16:00 uur, de deuren gaan open om 15:30 uur. Toegang tot het evenement is gratis.

Auteur

ggeersing