Annie Scholte bij Innerlijk Besef Norg

ZEIJEN/NORG

Dinsdag 10 januari 2017 spreekt Annie Scholte uit het Friese Boornbergum over 'Het onzichtbare fenomeen, zienswijzen van Jelle Veeman op bewustzijnsgroei nader uitgewerkt'.

Deze lezing bij Innerlijk Besef Norg begint om 19:30 uur, in zalencentrum Hingstman te Zeijen en wordt georganiseerd door Stichting Innerlijk Besef uit Norg. Voor meer informatie: telefoon 0592-656610, e-mail: info@innerlijk-besef.nl of zie www.innerlijk-besef.nl In de lezing werkt Annie zienswijzen van Jelle Veeman op bewustzijnsgroei nader uit. Zij geeft deze lezing in samenwerking met Roel Mulder 'van gene zijde'. Het afgelopen jaar heeft Annie samen met Roel de samenwerking met Jelle Veeman, oud-paragnost en auroloog, ontwikkeld. Onderwerpen als bewustzijnsgroei, bestraling en straling, kunstorganen en orgaantransplantatie gaan vergezeld met het werk van Jelle Veeman. Annie vindt het vooral bijzonder om 20 jaar na Jelle’s lezingen nu zaken naast elkaar te leggen en te mogen verduidelijken in begrijpelijke taal. Scholte ontdekte haar aangeboren paragnostische gaven al heel jong door voorspellende dromen en bij het aanraken van mensen tijdens massage. Meer en meer ging zij zich verdiepen in de kwantummaterie, zeker toen zij op afstand mensen begon te behandelen. Na lang zoeken vond zij haar herkenning in het boek van Lynne Mc Taggert, Het intentie- experiment. Aanvullend heeft zij diverse opleidingen gevolgd, waaronder Teacher UWTH. Hierbij heeft zij de juiste handvatten gekregen om te werken met universele en kosmische energie. Toen zij een keuze moest maken op haar levenspad qua richting, heeft zij antwoord gekregen van haar huidige medium aan gene zijde: “Je moet doen waar je goed in bent. Ga werken met de warmte van je handen.” Die wijze raad volgt zij nog altijd van harte op.

Auteur

ggeersing