De Parel druk met Voedselbankactie

RODEN CBS

de Parel heeft meegedaan met de Voedselbankactie van RTV Drenthe. Ongeveer negen volle kratten konden weggebracht worden naar Assen.

Leuk voor de kinderen was het dat RTV Drenthe voor zowel radio als tv korte opnames maakte. De school was helemaal in kerstsfeer, dat was ook duidelijk te merken tijdens de ‘Barre Tocht’. De kerstviering van De Parel bestond dit jaar uit een wandeling langs verschillende garageboxen waar groepjes kinderen delen van het kerstverhaal uitspeelden. Kinderen, ouders en grootouders hebben tijdens de wandeling genoten van de toneelstukjes en aan het eind van de wandeling kwamen ze uit op het schoolplein waar een echte levende stal was ingericht. Daar kon een ieder zich weer opwarmen met wat gluhwijn of warme chocomelk. (Eigen foto's.)

Auteur

ggeersing