Bas Peters wint Ultratrail Drenthe 200

RODEN

Bas Peters uit Heel heeft woensdag de tweede Ultratrail/Drenthe 200 gewonnen. Hij bleef Roel Verhoeven voor. Derde op afstand werd Gerben Mos.

De winnaar van vorig jaar, Onno Reijnhout, moest genoegen nemen met een zesde klassering. Drenthe 200 is een ultramarathon voor mountainbike, fatbike of cyclocrosser. Het spektakel trok 110 deelnemers. Liefst 200 loodzware, maar mooie kilometers onder wielen. Als wedstrijd in de wedstrijd wordt ook het NK Fatbike verreden, winnaar werd hier Cor van Leeuwen uit Borger. Het was weer een zwaar, mooi en uniek parkoers van 200 kilometer door Drenthe, met een speciale EventApp met alle info bij de hand en livetracking voor volgers. Er was een beveiligd parkoers dankzij zo'n 120 vrijwilligers. (Foto's Germ Geersing.)

Auteur

ggeersing