Dr. Nassau College Norg verzorgt samen met Tafel 20 lunch voor de buurt

NORG

Op de laatste dag voor de kerstvakantie hield het Dr. Nassau College in Norg de jaarlijkse cultuur- en sportworkshops.

Dit jaar hebben zij samen met restaurant Tafel 20 uit Norg een kookworkshop gegeven, waarbij de leerlingen een lunch hebben voorbereid voor buurtbewoners. De buurtbewoners werden uitgenodigd om te genieten van deze lunch, maar ook om tekst en uitleg te krijgen over het gepersonaliseerd onderwijs. Vestigingsmanager Richard Gerding heeft samen met Janco Talens (leerjaar 1) laten zien hoe het gepersonaliseerd leren op het Dr. Nassau College vorm krijgt. Onder leiding van chefkok Richard Wieringa van Tafel 20 werd er een 3-gangen menu bereid en geserveerd. De buren van de school waren onder de indruk van het eten en van het nieuwe onderwijs.

Auteur

ggeersing