Volksdansgroep Vrouwen van Nu Roden treedt op

RODEN

De Nieuwjaarsvisite van Vrouwen van Nu Roden begint woensdagmiddag 4 januari met een optreden van de “eigen” Volksdansgroep in De Pompstee (aanvang 13.30 uur).

Dinsdagavond 24 januari vertelt Inez Timmer over het ontstaan van het lied Lili Marleen en de impact hiervan (Pompstee, 19.30 uur). Woensdagochtend 1 februari is er een 'ijskoude presentatie door Hedman Bijlsma:'ijs en schaatsen rijden (Hotel Restaurant Langewold, 9.30 uur). Vrouwen van Nu Roden heeft ook verschillende groepen. Wie van beweging houdt kan zich bij meerdere groepen aansluiten, zoals volksdansen, gymnastiek, fietsen en wandelen (één keer per maand provinciaal). Er zijn daarnaast vier kunstgroepen die elke maand een activiteit organiseren naar o.a. musea, beeldentuinen, toneelvoorstellingen. Ook worden er cursussen georganiseerd onder andere kunstgeschiedenis en bij voldoende belangstelling een cursus creatief schrijven. Voor meer informatie: voorzitter Janneke Schelling, telefoon 050-8511661 of per e-mail:jannekeschelling@ziggo.nl of www.vrouwenvannu.nl/roden

Auteur

ggeersing