Carla en Choco in de prijzen in Lille

NORG

Mini Labradoodle Choco en Carla Janssen van Trimsalon Caja uit Norg waren in Lille in Frankrijk om haar knipkunsten internationaal te meten.

De Norgse heeft de eerste plaats weten te bemachtigen. De jury wilde graag een compleet andere hond zien, een transformatie. Deze opdracht was enkele weken voor de wedstrijd al doorgegeven. De weken vooraafgaand aan de wedstrijd heeft Carla zich toegelegd om het model van de Kerry Blue Terrier in te studeren. Met de rasstandaard van de Kerry Blue Terrier in haar hoofd is ze choco gaan knippen. Na drie uur mocht het resultaat gezien worden, Choco was onherkenbaar. De jury was zeer te spreken over de transformatie en gebruikte technieken. Het was een hele uitdaging voor Carla, maar het was het de lange reis zeker waard. (Eigen foto's.)

Auteur

ggeersing