Stemmige kerstviering in Norger Brinkhof

NORG

Gemengde zangvereniging Norg De Brinkzangers en muziekvereniging De Vooruitgang kunnen terugzien op een sfeervolle, stemmige een kerstuitvoering.

Zaterdag genoten velen van het meezingen met stemmige en vrolijke kerstmuziek. Een kinderkoor met leerlingen van obs De Hekakker trad voor het voetlicht en Harm Soegies uit Peest vertelde een Drents kerstverhaal. De Brinkzangers had een breed spectrum aan kerstliederen ingestudeerd, van liturgisch gezang tot Engelse christmas carols. Ook het harmonieorkest en het jeugdorkest van muziekvereniging De Vooruitgang brachten een verrassend repertoire aan kerstmuziek, maar ook hier ontbraken bekende liederen natuurlijk niet. Het kinderkoor had onder leiding van Jan Dijk en Ubo Bolt van De Vooruitgang met een aantal leerlingen van De Hekakker een paar kerstliedjes ingestudeerd. Op bijgaande foto's van Germ Geersing een impressie.

Auteur

ggeersing