RAS-schaatsers trainen gratis in Kardinge

RODERESCH

In de kerstvakantie op zaterdag 24 december gaat IJsvereniging RAS met haar leden naar de ijsbaan in Groningen, trainen en zwieren voor de komende winter.

Iedereen mag zijn/haar familie en vrienden meenemen naar de Kardinge in Groningen. De kunstijsbaan is voor deze speciale gelegenheid open van 15.00 uur tot 17.00 uur. Muts en handschoenen voor de veiligheid zijn verplicht, tijdens het schaatsen. Een ieder gaat op eigen gelegenheid naar de Schaats-Tempel van Groningen. In het voorjaar mogen de RASsers nog een keer gratis schaatsen in Groningen en wel op zondag 19 februari 2017 van 18.30 - 20.30 uur. Dit alles in samenwerking met de KNSB Gewesten Groningen / Drenthe. (NB: zondag 19 februari is de eerste zondag in de voorjaarsvakantie) Thema-avonden RAS kan haast niet wachten tot de winter van start gaat, want rondom de ijsbaan zal de winterse sfeer er goed inzitten. Met de thema-avonden die RAS gaat organiseren wordt die sfeer alleen maar beter. Tipje van de sluier? Denk aan Oud-Hollands, of Scandinavisch, of Noordpool. Met activiteiten die passen bij het thema. Actuele informatie rondom openingstijden en thema-avonden is te vinden - zodra het echt winter wordt -op de RAS-website. En op het publicatie bord van de meest bijzondere ijsbaan van het Noorden, met haar mooie honderden lampjes aan de Norgerweg te Alteveer.

Auteur

ggeersing