Kerstspel op kerstavond in 'Op de Helte'

RODEN

Kerkelijk Centrum Op de Helte staat op kerstavond, 24 december, in het teken van een kerstspel.

Wat gebeurt er toch allemaal in die herberg op kerstavond? Grumpus is de herbergier, hij heeft het me toch druk, want wat moet er veel gebeuren! Eigenlijk wil hij liever lekker slapen, maar ja, klanten gaan voor, ook al is het nacht. En wat voor klanten … Romeinse soldaten, een jong stel dat een kind verwacht, herders op zoek naar een verlosser en dan ook nog die wijze mannen die een ster volgen. Wat een drukte zeg! Grumpus komt niet aan slapen toe, hij moet aan het werk. In en om zijn herberg speelt zich vanavond het verhaal af. Een verhaal over die gebeurtenis van lang geleden, toen er een bijzonder kind werd geboren. Het kerstverhaal in een modern jasje, verbeeld door zo’n 25 kinderen van de kindernevendienst en jeugdclubs van PKN Roden-Roderwolde. Iedereen is vwelkom om op kerstavond 24 december te komen kijken naar het kerstspel ‘Herrie in de herberg’. Samen bekende kerstliedjes zingen. De uitvoering begint om 19.00 uur aan de Touwslager 125 in Roden. Na afloop is er de traditionele warme chocolademelk.

Auteur

ggeersing