Genieten met Rôner Singers in Roderwolde

RODERWOLDE

De prachtige historische kerk van Roderwolde was zondagmiddag tot op de laatste stoel bezet voor het kerstconcert van de Rôner Singers.

Zoals aangekondigd was er voor dit kerstconcert een zeer gevarieerd programma samengesteld. Het koor zong met grote overtuiging en verraste de aanwezigen met een scala aan (kerst)liederen. Bij een aantal daarvan kon het publiek meezingen en dat deed het, met veel enthousiasme. Na de pauze volgde een aantal fantastische luisterliederen zoals Stil in die nacht en Santa Maria. Schitterend was de begeleiding onder aanvoering van Harry de Geeter, aangevuld met gastvioliste Els Verhey en – uit de eigen gelederen van het koor - Nynke Evenhuis op blokfluit. Een combinatie waar het publiek veel waardering voor wist op te brengen. Liefst twee staande ovaties waren het resultaat. Dirigent Sim Noordhof kijkt met dankbaarheid terug op deze eerste uitvoering. Zondagmiddag 18 december wordt in de kerk van Nuis hetzelfde programma nog eens uitgevoerd. Ervan uitgaande dat de sfeer en de kwaliteit opnieuw van hoog niveau zullen zijn zal ook dat concert de aanwezigen iets moois opleveren. Voor het concert in Nuis is nog een aantal kaarten beschikbaar (reserveren@ronersingers.nl of 050 503 36 03)

Auteur

ggeersing