Kerstfeest Roderwolde voor jong en oud

RODERWOLDE

Vrijdag 23 december is in de sfeervolle Jacobskerk van Roderwolde het bekende kinderkerstfeest.

Kinderen van basisschool “Het Palet” uit Roderwolde en omstreken spelen mee in een sfeervol kerstspel waarin geacteerd, gezongen en gemusiceerd wordt. Het stuk heet ‘Gehengel van de Engel’. Het is bijna kerst. En de engelen verzinnen een manier om de herders en de wijzen duidelijk te maken waar het Koningskind geboren is. Zal het ze lukken om de herders en de wijzen de juiste weg te wijzen? Jong en oud zijn welkom om het kinderkerstfeest mee te vieren in Roderwolde op vrijdagavond 23 december om 19.00 uur. Het publiek kan zelf bekende kerstliederen meezingen. Natuurlijk is er, zoals altijd voor iedereen warme chocolademelk of ranja met wat lekkers. De Kerstnachtdienst is op zaterdag 24 december en begint om 21.30 uur. Dit jaar zal vocal group “Donne Ostinate” uit Roderwolde onder leiding van Esther van Dijk meewerken aan de dienst.

Auteur

ggeersing