Paiser Hopsingers oogsten lof in eigen dorp

NORG

In de kerk van Peize klonken zondagmiddag en -avond mooie gevoelige kerstliedjes en liederen die passen in de tijd van kerst. De kerk was gezellig aangekleed door vier enthousiaste dames.

Het publiek werd ontvangen met een glas glühwein of warme chocolademelk, waardoor ze gelijk in een goede stemming kwamen. Van begin tot eind luisterde het publiek aandachtig naar een leuk gevarieerd programma samengesteld door dirigent Mark Pepping. Het combo bestaande uit 5 accordeonisten, een sologitarist, basgitarist en drummer werd uitgebreid met een zeer jeugdige pianist. Een jong talent, de 15-jarige Bart Winsingh, speelde het oude kerstlied Stille Nacht, wat bij velen kippenvel deed bezorgen. Hij kreeg dan ook een groot applaus, niet alleen van het publiek maar ook van de koorleden. Ook duizendpoot Mark speelde een aantal nummers op de vleugel. Jannie van der Hoek kondigde de nummers weer op een zeer professionele en leuke manier aan. Nieuwsgierig geworden? Komende zondag 18 december zingen en spelen de Hopsingers in de kerk van Norg. Er is nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Ze zijn te verkrijgen in de bibliotheek van Norg, via info@paiserhopsingers.nl of telefoon 050-5033386.

Auteur

ggeersing