Finale-avond Murphy’s Quiz Night in Norg

NORG

Vrijdagavond 16 december wordt om 20.30 uur de laatste en afsluitende Murphy’s Quiz Night van het seizoen 2016 gehouden bij Café Zwaneveld.

Deze finale-avond wordt grotendeels gevuld met een quiz over het (nieuws)jaar 2016. De quizavond van 16 december is de achtste quizavond van het jaar. De afgelopen quizavond ging ‘Grasmaai’n is mien hobby’ met de dagprijs naar huis. Aan het einde van de finale-avond wordt bekend gemaakt welk team zich mag kronen tot het beste Murphy’s Quiz Night team van 2016. Het is nog ongemeend spannend in de tussenstand. De Murphy’s Quiz is natuurlijk niet alleen voor de teams die de vorige edities hebben meegedaan; ook nieuwe teams zijn van harte welkom. De afgelopen maanden hebben gemiddeld maar liefst 32 teams en meer dan 150 quizfanaten de weg weten te vinden naar Café Zwaneveld. Voor diegenen die niet weten wat een Murphy’s Quiz Night in houdt: een Murphy's Quiz Night is een algemene en avondvullende kennisquiz met vele vragen, een muziekronde en een fotoronde.

Ontspannen

De quiz vindt plaats in een zeer ontspannen en gezellige sfeer. De presentatie is in handen van Michaël Wiese. De quizavonden beginnen om 20.30 uur. Meespelen kan individueel, maar het is natuurlijk leuker om samen met collega's, vrienden, familie of bekenden te spelen. Een team bestaat uit maximaal 5 personen (opgave vooraf, dit kan via 0592-612271, info@cafezwaneveld.nl of michaelwiese@hotmail.com). De quizdata voor de eerste helft van het seizoen 2017 zijn inmiddels ook bekend. Vrijdag 20 januari start het seizoen, vrijdag 17 februari, 31 maart en 21 april worden de quizavonden van 2017 gehouden.

Auteur

ggeersing