Concert Lavinia Meijer in Norg uitverkocht

NORG

De bekende harpiste Lavinia Meijer speelt zondag 15 januari om 15.00 uur in de Margarethakerk te Norg. Het concert is uitverkocht.

Lavinia Meijer (1983), winnares van de Nederlandse Muziekprijs 2009, is een van de meest veelzijdige harpisten van deze tijd. Na haar debuut in Carnegie Hall in New York in 2007 wordt ze regelmatig uitgenodigd om als soliste op te treden in Europa, Azië en Amerika. Ze werkte samen met bekende componisten als Philip Glass (Koyaanisqatsi, the Hours) en Ludovico Einaudi (Intouchables, Black Swan) en deelde met hen het podium, alsook met de legendarische Iggy Pop. Haar albums worden wereldwijd uitgebracht (Channel Classics, Sony Classics) en zijn bekroond met een Edison Award en een gouden-en platina-status. Vorig jaar november ging haar optreden in Norg niet door vanwege een uitnodiging van Philip Glass voor de Carnegie Hall. Het programma vóór de pauze bestaat uit werk van diverse componisten en daarna een selectie uit Etudes van Philip Glass.

Auteur

ggeersing