Ouder- en kindzwemmen in De Hullen

RODEN

In zwembad De Hullen in Roden was het dinsdag, woensdag en donderdagochtend een drukte van belang. Veel opa’s en oma’s kwamen kijken naar de "zwemles" van hun (klein) kinderen.

Voorop staat natuurlijk veel plezier,  Daarnaast leren de kinderen drijven, onder water gaan en in het water springen. Iets oudere  kinderen klimmen over de mat en duiken door een hoepel. Voor meer info over babyzwemmen of ouder en kind-zwemles: Sportcentrum De Hullen of kijk op www.sportcentrumdehullen.nl Deze kinderen hebben hun diploma gehaald en dit werd gevierd in de kantine met koffie en een ijsje.
  • Guppy 1: Stan Wietzes, Luuk Stouten, Jens van Bergen, Sophie Drent, Joris Jonge, Jan van Wijk, Lotte Alting, Puck Buitenga, Jarna Dijkstra en Sàvi Peters. Guppy 2: Storm Oppers, Sven Dijkstra, Hanna Ensing, Levi Kloosterman, Romy Rozema, Merijn van Weerden, Felien Alkema, Sara van Echtelt, Jente Bron, Casper Meijer, Yvar Egges, Luca Bouman, Bas Ruitenbeek, Guusje van Veenen, Lara Ypma en Zoë Heijkens. Guppy 3: Joey Bosman, Senna Tinge, Glenn Soekhoe, Féline Schuiling, Tim Schaafsma, Thomas Huizing, Inge Homan en Yara Brink. Puppy 1: Fara Hoekstra, Suzanne Eefting, Linthe Sikkenga, Leon Wijnalda, Jamie Reitsema, Silvan Vorenholt, Tigo Alting, Fenna Detmar, Luuk Thijs, Daan Brookman en Lucas den Held. Puppy 2: Sem Heijkens, Noah Veening, Thijmen Reemst, Roosmarijn Reemst, Jordi Luijt, Marit Lutjes, Ralph Arends, Eva van der Veen, Jasmine Koeneman, Krystl Dijkstra, Ailynn van der Wal en Saskia Jackson. Puppy 3: Maud Wesselink, Noa Heijkens, Isabella van Dekken, Isa Terwee, Wesley van Wijk, Diede Matthijssen, Rixt van Bergen, Jesse Smit en Jill Draaisma.

Auteur

ggeersing