Kerstmarkt in ’t RAShuys

RODERESCH

Met dank aan Dagbesteding ’t Stekje, diverse lokale ondernemers en vele vrijwilligers wordt ’t RAShuys zaterdag 17 december van 11.00 uur tot 16.00 uur omgetoverd tot kerstmarkt. Bezoekers kunnen langs uiteenlopende kraampjes slenteren, zich tegoed doen aan lekkernijen, koopjes jagen, prijzen winnen en genieten van muziek en vertier.

Naast diverse lokale ondernemers die hun ‘home made’ spulletjes aanbieden, is er aandacht voor kunst, cultuur en goede doelen. Zo brengt de Ghana werkgroep pracht en kleur uit Ghana mee. Ze verkopen cd’s en boeken voor het goede doel, verloten prachtige kerststukken en informeren je graag over diverse projecten in het Noorden. De cliënten van ’t Stekje verkopen ook hun mooie zelfgemaakte spullen. Aan de kleintjes wordt een kerstverhaal voorgelezen en de RASzangers zorgen voor het muzikale tintje. En de echte koopjesjagers, verzamelaars en struners vinden ongetwijfeld iets op de rommelmarkt. Als je denkt dat dit alles is; er kan ook een rondje met paard en wagen in kersstijl worden gemaakt. Lokale ondernemers of particulieren die deze kerstmarkt en rommelmarkt nog fraaier kunnen maken, zijn welkom. Deelname is gratis. Opgave vóór 16 december via info@rashuys.nl of 050—5010656 in verband met reservering van ruimte en aantal stands. Meer informatie over ’t RAShuys en haar activiteiten is te vinden op www.rashuys.nl

Auteur

ggeersing