UFO Meldpunt centraal bij Leefstijlkompaz-lezing in Peize

PEIZE

De laatste Leefstijlkompaz lezing in Peize van dit jaar is dinsdag 13 december in de achterzaal van De Peizer Hopbel (20.00 uur). Spreker Anton Teuben uit Winsum is gast.

Als kind was Anton Teuben al geïnteresseerd in de lucht- en ruimtevaart. Hij is inmiddels 32 jaar meldpunt voor vreemde objecten en ervaringen. Hij beschrijft deze avond wat hij heeft ontdekt o.a. in Nederland, Duitsland en Rusland. In die periode sprak hij met duizenden mensen uit alle lagen van de bevolking over de hele wereld. Hij heeft geen enkele twijfel en weet dat er daadwerkelijk altijd al buitenaards contact is geweest. In de gecontroleerde media wordt over dit universele contact slechts mondjesmaat aandacht besteed. Anton heeft zich jarenlang kunnen verdiepen in de vele dimensies/realiteiten, de technologie en de intenties van onze universele bezoekers. Hij geeft daar 13 december uitleg over. Vanaf 2002 maakte het team rondom Anton de bevindingen en opgedane universele kennis al publiekelijk. Ze hebben daarmee miljoenen mensen wereldwijd bereikt. Met name het besef hoe we zelf functioneren en de mogelijkheden door het integreren van de Schumann resonantie (trillingsfrequentie van de aarde) zijn de belangrijkste ingrediënten en de sleutel om het universum te bevatten.

Auteur

ggeersing