Vrouwencirkel in Norg

NORG

Er is een Vrouwencirkel op 14 december 2016, start om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur).

De laatste volle maan van het jaar. Een moment om samen te komen. We gaan mediteren, voelen en bewegen om dichter bij onze godinnenkracht te komen. Het onderbuik gevoel zal hierin leidend zijn. Ook is er ruimte om te delen wat er binnen in je leeft. Een vrouwencirkel is een veilige en heilige omgeving waarin je helemaal jezelf mag zijn. Ervaar de kracht van het samen zijn, zoals dat al eeuwen gebeurt. Samen komen met andere vrouwen om even alles los te laten en het leven te vieren. Voor aanmelden en info: m_sollie@hotmail.com of leveninliefdeblog.wordpress.com . Meenemen: een kussentje (om op te zitten) en een dekentje kosten: vrijwillige bijdrage. Locatie: Donderseweg 8, Norg (boven Hekman Installatietechniek).

Auteur

ggeersing