Matinee in 't café met The Blues Bones

PEIZE

The Blues Bones uit België is zondag 13 november om 16.00 uur te zien en te horen in café Ensing. The BluesBones zijn op de Belgische Blues Challenge 2012 door het publiek verkozen als Publics favourite.

Op 15 oktober zijn ze bovendien de winnaars van de Belgian Blues Challenge 2016 geworden. Volgend jaar vertegenwoordigen de mannen België in Denemarken op het European Blues Challenge. Het optreden in april 2013 in De Bosuil te Weert mag niet onvermeld blijven. Immers, dit optreden is in zijn geheel opgenomen, en het resultaat ervan is terug te vinden op de cd en dvd 'Live at De Bosuil'. The BluesBones hebben de podia van Ribs and Blues, Zoetermeer Blues Festival, Breda Jazz Festival, Brielle Blues, Enschede Blues Night en Giethoorn Drijf-in Blues Festival beklommen. Februari 2016 verscheen de nieuwe cd 'Double Live' die inmiddels wereldwijd (!) airplay heeft. Passie, gevoel, en een enorme 'liefde' voor The Blues. Zomaar een paar kenmerken die van toepassing zijn op The BluesBones. Hun invloeden zijn niet op de vingers van één hand te tellen. Men hoort Hendrix, Stevie Ray Vaughan, Walter Trout, Joe Bonamassa... Blues-rock met de nadruk op blues. Dat hun muziek aanslaat bij een groot publiek, zal geen vraagtekens oproepen. Met een uitgekiende mix van vooral eigen nummers en de betere covers weten ze een vonk over te brengen. De band is ook in het buitenland geen onbekende meer door diverse tournees naar Duitsland en Zwitserland. The BluesBones hebben slechts één doel: to play blues that gets to your bones. The BluesBones bestaat uit Nico De Cock - vocals, drums, Geert Boeckx - bass guitar, Edwin Risbourg - hammond, Stef Paglia - guitar. Meer info, ook over kaartverkoop: www.matineeintcafe.nl Het volgende Matinee in ’t café is zondag 5 februari 2017 met Bluesheat.

Auteur

ggeersing