Vrouwencirkel weer in Norg

NORG

Er is weer een Vrouwencirkel in Norg en wel zondag 13 november om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur).

In het licht van de volle maan, gaan de aanwezigen mediteren, voelen en bewegen om dichter bij onze godinnenkracht te komen. Het onderbuikgevoel zal hierin leidend zijn. Ook is er ruimte om te delen wat er binnen in je leeft. "Een vrouwencirkel is een veilige en heilige omgeving waarin je helemaal jezelf mag zijn. Ervaar de kracht van het samen zijn, zoals dat al eeuwen gebeurt. Samen komen met andere vrouwen om even alles los te laten en het leven te vieren", aldus organisator Monique Sollie. Voor aanmelden en info: m_sollie@hotmail.com of leveninliefdeblog.wordpress.com . Het is verstandig zelf een kussentje mee te nemen (om op te zitten) en een dekentje. kosten: vrijwillige bijdrage, locatie: Donderseweg 8, Norg (boven Hekman Installatietechniek).

Auteur

ggeersing