Vrouwencirkel Norg: vrouw-zijn vieren

NORG

De Vrouwencirkel Norg houdt een bijeenkomst op vrijdag 23 september, 20.00 uur uur Donderseweg 8, Norg (boven Hekman Installatietechniek).

Monique Sollie is initiatiefneemster van de Vrouwencirkel Norg. "De vrouwencirkel is een eeuwenoude traditie die bedoeld is om het vrouw-zijn te vieren, je op te laden, je gesteund te voelen, samen met andere vrouwen te lachen en te huilen en even helemaal niets te hoeven. De nadruk zal liggen op sharing - delen wat er leeft - met behulp van een talking stick, maar we zullen ook (meditatie)oefeningen doen en wellicht zingen/dansen...", laat ze weten. Thema van deze maand is Passie. Bezoekers moeten wel zelf een kussentje meenemen om op te zitten en een dekentje voor extra warmte. Deelname op basis van een vrijwillige bijdrage. Voor aanmelden en informatie: m_sollie@hotmail.com of leveninliefdeblog.wordpress.com

Auteur

ggeersing