Ondernemers op fietssafari door Kop van Drenthe

RODEN

Wethouder Reint-Jan Auwema gaat woensdag 21 september om 06.00 uur op fietssafari met ondernemers in de vrijetijdssector door de Kop van Drenthe.

Noordenveld organiseert jaarlijks meerdere bijeenkomsten voor ondernemers in de vrijetijdssector. Dit keer staat de bijeenkomst in het teken van de ‘natuurbeleving’. Daarvoor is er samen met natuurorganisaties een fietssafari georganiseerd. Om 06.00 uur fietsen de deelnemers richting De Onlanden om vogels te spotten. IVN Peize, Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer en De Zwerfsteen werken mee om de ondernemers in het gebied De Onlanden en de natuur rondom Roden beter te leren kennen. Het is de bedoeling dat er jaarlijks een fietssafari wordt georganiseerd, telkens in een ander deel van de Kop van Drenthe. Reint-Jan Auwema: “Met deze safari willen wij de diverse mogelijkheden van natuurbeleving onder de aandacht brengen. We leren van en stimuleren elkaar. Hiermee denken wij, al fietsend door de natuur, een bijdrage te kunnen leveren aan de kracht van de toeristische sector.”

Auteur

ggeersing