Gezondheidscoöperatief bij Innerlijk Besef Norg

NORG/ZEIJEN

Zondag 25 september houdt Innerlijk Besef Norg een themamiddag over het Gezondheidscoöperatief. Deze themamiddag begint om 13:00 uur in zalencentrum Hingstman te Zeijen.

Gezondheid is ons grootste goed. Het huidige zorgsysteem kan beter en daarom wordt er een nieuwe zorgverzekering ontwikkeld: de GezondheidsVerzekering. Om deze transformatie van het zorgsysteem te bereiken is het GezondheidsCoöperatief opgericht, dat bouwt aan de realisatie van drie producten: een GezondheidsVerzekering, een GezondheidsPagina op internet en een Markt voor Gezondheid. Zie ook http://gezondheidscooperatief.nl. Purusha van de Graaf spreekt over Liefde. Hoe kunnen wij de Liefde in onszelf weer HER-INNEREN.  Zij ondersteunt haar lezing wordt ondersteund met door haarzelf gemaakte schilderijen. Robbert Geelen bespreekt het Gezondheid coöperatief, een nieuwe Gezondheidsverzekering MET KEUZEVRIJHEID en Eigen Inbreng. Dit omvat o.a. gezondheidsverzekering. Een nieuwe zorgverzekering, de GezondheidsVerzekering, waar je de mogelijkheid krijgt om tot maximaal 5.000 euro per jaar jouw eigen keuzes te maken om gezond te worden. Een verzekering die we met elkaar opbouwen. Een eigen GezondheidsPagina met informatie waar je eigen kennis en ervaringen kunt vastleggen en kunt delen met andere leden en een Markt voor Gezondheid waar we leden en leden-professionals, oftewel 'vraag en aanbod' op het gebied van gezondheid, bijeen brengen. Waar je jouw oplossing kunt vinden bij jouw zoektocht om weer gezond te worden en te blijven. Entree 10 euro,  informatie: telefoon 0592-656610, e-mail: info@innerlijk-besef.nl of zie  www.innerlijk-besef.nl

Auteur

ggeersing